Sinds de eerste kennismaking in 2017 zijn wij steeds meer betrokken geraakt bij IKEG en sinds oktober 2020 mogen wij ons officieel medewerkers van IKEG noemen!

Wij hebben beiden VCK 1 gevolgd en zijn bezig met VCK 2. Marjolein heeft ook nog het eerste deel van de CMLC online afgerond.

Onze taken bij IKEG zijn erg divers. Natuurlijk doen we direct kinder- en tienerwerk, samen vanuit huis. Daarbij doet Marjolein ook nog wat losse taken binnen IKEG, bijvoorbeeld bemoedigingsavonden geven en meewerken tijdens het IKEG kamp.

God heeft ons ook geroepen voor direct kinderwerk. Om de week op woensdagmiddag, mogen we de deuren openen voor ongeveer 15 kinderen. Op deze middagen leren we de kinderen een Bijbeltekst aan en vertellen een geschiedenis uit de Bijbel. We zingen en bidden tot eer van God. Ook wordt er gekletst, geknutseld en gespeeld!

Hier genieten we enorm van, om kinderen bekend te maken met het Woord van God. Om deze kinderen, die opgroeien in een harde en soms liefdeloze omgeving, de liefde van de Heere Jezus te mogen laten zien.

Want de Heere Jezus zegt het zelf: ‘Laat de kinderen tot Mij komen, verhinder ze niet. Want voor zulken is het Koninkrijk van God!’